به گزارش راسخون، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد. همچنین بنا بر تازه‌ترین آمارها ۱۶ میلیون و ۸۴ هزار و ۵۵۸ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در میان شش میلیون و ۶۸۸ هزار و ۹۳۸ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۶۲۷ هزار و ۴۳۳ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۱ هزار و ۵۰۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۶ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۸۵ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۶ میلیون و ۸۴ هزار و ۵۵۸ نفر معادل ۹۵ درصد از موارد بهبود یافته و ۸۱۲ هزار و ۵۲۷ نفر معادل پنج درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا با بیش از ۵.۸ میلیون مبتلا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

در حال حاضر سه کشور آمریکا، برزیل و هند به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم، کشورهایی هستند که بالای سه میلیون مبتلا به کووید-۱۹ را در آمارهای رسمی خود گزارش کرده‌اند.
همچنین پس از ایالات متحده کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بیشترین شمار قربانیان این بیماری را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا پنج میلیون و ۸۷۴ هزار و ۱۴۶ مبتلا، ۱۸۰ هزار و ۶۰۴ قربانی

 ۲. برزیل سه میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۱۱۴ هزار و ۷۷۲ قربانی

۳. هند سه میلیون و ۱۰۶ هزار و ۳۴۸ مبتلا، ۵۷ هزار و ۶۹۲ قربانی

 ۴. روسیه ۹۵۶ هزار و ۷۴۹ مبتلا،  ۱۶ هزار و ۳۸۳ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۶۰۹ هزار و ۷۷۳ مبتلا، ۱۳ هزار و ۵۹ قربانی

 ۶. پرو ۵۹۴ هزار و ۳۲۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۶۶۳ قربانی

 ۷. مکزیک ۵۶۰ هزار و ۱۶۴ مبتلا، ۶۰ هزار و ۴۸۰ قربانی

۸. کلمبیا ۵۴۱ هزار و ۱۴۷ مبتلا، ۱۷ هزار و ۳۱۶ قربانی

۹. اسپانیا ۴۰۷ هزار و ۸۷۹ مبتلا، ۲۸ هزار و ۸۳۸ قربانی

۱۰. شیلی ۳۹۷ هزار و ۶۶۵ مبتلا، ۱۰ هزار و ۸۵۲ قربانی

پس از آن ایران با ۳۵۸ هزار و ۹۰۵ مبتلا و ۲۰ هزار و ۶۴۳ قربانی کرونا در رتبه یازدهم کشورهای درگیرِ این بیماری قرار گرفته است.

سپس کشورهای آرژانتین با ۳۴۲ هزار و ۱۵۴ مبتلا، انگلیس با ۳۲۵ هزار و ۶۴۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۰۷ هزار و ۴۷۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۹۴ هزار و ۵۹۸ مبتلا، پاکستان با ۲۹۳ هزار و ۲۶۱ مبتلا، ایتالیا با ۲۵۹ هزار و ۳۴۵ مبتلا، ترکیه با ۲۵۸ هزار و ۲۴۹ مبتلا، فرانسه با ۲۴۲ هزار و ۸۹۹ مبتلا، آلمان با ۲۳۴ هزار و ۴۸۹ مبتلا، عراق با ۲۰۴ هزار و ۳۴۱ مبتلا، فیلیپین با ۱۸۹ هزار و ۶۰۱ مبتلا، اندونزی با ۱۵۳ هزار و ۵۳۵ مبتلا، کانادا با ۱۲۴ هزار و ۸۹۶ مبتلا، قطر با ۱۱۷ هزار و ۸، بولیوی با ۱۰۹ هزار و ۱۴۹ مبتلا، اکوادور با ۱۰۷ هزار و ۷۶۹ مبتلا، اوکراین با ۱۰۴ هزار و ۹۵۸ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۴ هزار ۷۱۸ مبتلا و سرزمین های اشغالی با ۱۰۲ هزار و ۶۶۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.
 

شمار مبتلایان کرونا در آمریکا از 5.7 میلیون نفر عبور کرد



 
طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، ظرف 24 ساعت گذشته، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به پنج میلیون و 701 هزار و 176 نفر رسید.

دانشگاه «جانز هاپکینز» امروز (دوشنبه) اعلام کرد که ظرف ۲۴ ساعت گذشته، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا به پنج میلیون و ۷۰۱ هزار و ۱۷۶ نفر افزایش یافت.

آمار و ارقام منتشر شده همچنین حاکی از آن است که در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۱۷۶ هزار و ۷۹۷ نفر افزایش یافته است.
 
این آمار و ارقام در حالی است که پایگاه اطلاع‌رسانی «ورلدومیترز»، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را پنج میلیون و ۸۷۴ هزار و ۱۴۶ نفر و مجموع تلفات این ویروس ناشناخته در این کشور را ۱۸۰ هزار و ۶۰۴ نفر گزارش کرده است.

طبق این آمار و ارقام، ایالت کالیفرنیا با ۶۷۰ هزار و ۵۵ مورد ابتلا و ۱۲ هزار و ۱۵۲ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در ایالات متحده محسوب می‌شود و پس از آن تگزاس با ۶۰۴ هزار و ۳۰۳ مورد ابتلا و ۱۱ هزار و ۸۱۲ مورد فوتی و فلوریدا با ۶۰۰ هزار و ۵۷۱ مورد ابتلا و ۱۰ هزار و ۳۳۳ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس «کووید-۱۹» قرار گرفته‌اند.

ایالت نیویورک که زمانی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شد، هم‌اکنون با ۴۶۰ هزار و ۴۶۰ مورد ابتلا در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا قرار دارد اما با ۳۲ هزار و ۹۶۷ مورد فوتی، همچنان بیشترین تعداد قربانیان کروناویروس در آمریکا را دارد.

طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون دستکم ۲۳ میلیون و ۳۵۸ هزار و ۵۹۸ نفر از مردم جهان به ویروس کرونا آلوده شده‌اند و از آن میان ۸۰۷ هزار و ۴۶۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند و دستکم ۱۵ میلیون و ۶۲ هزار و ۸۹۰ نفر بهبود یافته‌اند.

آمریکا همچنان در صدر جدول کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس قرار دارد و پس از آن برزیل با سه میلیون و ۶۰۵ هزار و ۷۸۳ مورد ابتلا و ۱۱۴ هزار و ۷۴۴ مورد فوتی و هند با سه میلیون و ۴۴ هزار و ۹۴۰ مورد ابتلا و ۵۶ هزار و ۷۰۶ مورد فوتی در رده‌های دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.
 

آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه/۸۰ هزار تست روزانه



وزیر بهداشت ترکیه نوشت: امروز بیشتر از ۸۰ هزار تست گرفته شده است. در مبتلایان بد حال شاهد افزایش تعداد هستیم

فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در این کشور در صفحه توئیتر خود نوشت: طی 24 ساعت گذشته 80 هزار و 302 تست کرونا گرفته شده که از بین آنها 1217  نفر مبتلا تشخیص داده شده‌اند و 19 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: به این ترتیب در مجموع 6 میلیون و 327 هزار و 466 تست گرفته شده که 258249 نفر از آنها مبتلا به کرونا تشخیص داده شده‌اند. همچنین 6121 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

وزیر بهداشت ترکیه ادامه داد: امروز بیشتر از 80 هزار تست گرفته شده است. در مبتلایان بد حال شاهد افزایش تعداد هستیم. 


منبع:
1.ایسنا / بیش از ۲۳.۵ میلیون مبتلا به کرونا در جهان
2.فارس / جانز هاپکینز: شمار مبتلایان کرونا در آمریکا از 5.7 میلیون نفر عبور کرد
3.تسنیم / آخرین آمار ابتلای به ویروس کرونا در ترکیه/۸۰ هزار تست روزانه